суббота, 23 марта 2019 г.

ІV (Всеукраїнський) етап ХХІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки 2018/2019 року

  З 18 по 22 березня 2019 року в місті Біла Церква проходив ІV етап ХХІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки. Гості не лише виконували олімпіадні завдання, а й знайомилися з історією та визначними місцями славного міста. За час олімпіади учні та керівники команд відвідали дендропарк «Олександрія», обласний музично-драматичний театр ім. П.Саксаганського, краєзнавчий музей та інші визначні місця Білої Церкви.
На завершенні насиченого завданнями та відпочинком тижня відбулося урочисте закриття олімпіади у Комунальному закладі Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський Будинок органної та камерної музики». Наталія Степанівна Вавдіюк, голова журі, Олена Миколаївна Бурлака, заступник голови організаційного комітету олімпіади та Олег Володимирович Кухар,експерт-консультант оголосили підсумки олімпіади та вручили юним знавцям економіки дипломи учасників.
Переможцями олімпіади визнано 50 учнів. Дипломами І ступеня нагороджено 6 школярів, ІІ ступеня – 15, ІІІ ступеня – 29.
Харківську область на олімпіаді представляли 5 учнів, з них всі вибороли призові місця: 1 перше місце, 1 друге місце та 3 третіх місця.
Оваціями зустріли гості свята переможців, юних економістів, які продемонстрували блискучі знання та вибороли перші місця, а саме представників з Волинської, Запорізької , Львівської, Сумської, Харківської, та Черкаської областей (по 1 учаснику). Серед них – учень нашого класу Мічурін Ігор Євгенович!
Щиро вітаємо його та Коваленко Олександру Василівну, учителя економіки нашої гімназії, що підготовила переможця, з перемогою та бажаємо подальших успіхів!

Комментариев нет:

Отправить комментарий