четверг, 10 октября 2019 г.

Районні етапи міських турнірів з економіки та юних винахідників і раціоналізаторів

Протягом вересня та жовтня відбулися районні етапи міських турнірів з навчальних предметів.
         17 вересня на базі Харківської гімназії №55 відбувся районний етап міського турніру юних економістів. За результатами турнірних боїв, І місце посіла команда Харківської гімназії № 55, до складу якої увійшли учні класу Мічурін Ігор (капітан команди) та Литовка Данило. Крім цього, Мічурін Ігор взяв участь у міському турнірі юних економістів, де у складі команди Київського району «Перспектива» (капітан команди) посів І місце в особистій першості, а збірна команда зайняла ІІІ місце, керівник команди – Коваленко Олександра Василівна, вчитель економіки Харківської гімназії № 55.
         10 жовтня на базі Харківського технологічного ліцею №9 відбувся районний етап міського турніру юних винахідників та раціоналізаторів. За результатами турнірних боїв, І місце посіла команда Харківської гімназії № 55, до складу якої увійшли учні класу Мічурін Ігор (капітан команди), Трофименко Денис та Литовка Данило, керівник команди – Зайцева Світлана Миколаївна, вчитель фізики та астрономії Харківської гімназії № 55.
Команди продемонстрували відповідальне ставлення до підготовки до турнірів, представивши на розгляд журі оригінальні способи розв'язання складних задач та проблем. Вітаємо переможців районних та міських турнірів та бажаємо подальших перемог.


Комментариев нет:

Отправить комментарий