суббота, 2 ноября 2019 г.

XV Всеукраїнський учнівський турнір юних економістів

З 28 жовтня по 1 листопада 2019 року в Харкові відбувся фінальний етап ХV Всеукраїнського турніру юних економістів. У змаганнях взяли участь 18 команд із 9 областей України: Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької. Загальна кількість учасників 109.
Змагання відбувалися у комунальному закладі «Харківська санаторна школа № 11» Харківської обласної ради та Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова.
Київський район міста Харкова представляла команда «555 Мегаполіс», до складу якої увійшли учні Харківської гімназії № 55, зокрема Мічурін Ігор (капітан команди), Дзюба Олександр та Шеховцова Єлизавета, Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 та Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №164.
За результатами чвертьфінальних та півфінальних турнірних боїв, команда «555 Мегаполіс» пройшла до фіналу, в якому зайняла ІІ місце. На урочистому закриті відбулося нагородження учасників та переможців турніру турніру, в тому числі команди Київського району. Також 4 з 5 членів команди були нагороджені за перемогу у номінаціях, зокрема Мічурін Ігор – за перемогу у номінації «Енциклопедія турніру», Дзюба Олександр – за номінацію «Кращий оратор турніру», а Шеховцова Єлизавета – за номінацію «Кращий доповідач турніру». Крім цього, капітан команди Мічурін Ігор був відзначений представниками студентської колегії за перемогу у номінації «Найкращі знання з економіки» та нагороджений подарунком. Керівник команди – Коваленко Олександра Василівна, учитель економіки Харківської гімназії №55. Всі учасники турніру були нагороджені цінними подарунками.
Щиро вітаємо переможців та їх наставників, а також бажаємо успіхів та подальших перемог!



Комментариев нет:

Отправить комментарий